30. nov, 2014

Friends Arena

Till slut bestämde vi oss för att åka upp till Solna för att gå på mässan i Friends Arena. Bokade biljetter till kvällsshowen.
Nytt för i år var att det fanns ett paddockprogram där rasföreningarna visade upp sig hela helgen. Man kunde även se framridningen. Nordsvensken visade upp mångsidigheten med dressyrridning, körning, trickträning och det gjorde de med riktigt bra. Det var samtidigt kul att se vad de olika raserna visade upp. Showen var i år fartfylld och proffsig.
Vi var mycket nöjda när vi vände skutan hemåt i gen.
För övrigt så jobbar vi på med våra hästar. Nu är det mycket hö och vattenkörning som alla tre får bidra med. Här har vi hämtat hö med Wille som ska hem till stallet. Ca 25 - 30 säckar i veckan kör vi hem och upp till hagen. Likaså vattendunkar blir det ca 25 i veckan som ska upp till hagen. Det blir lite måstenkörningar. Snart ska vi även börja köra hem ved åt grannen och till oss själva. Ridnig blir det också mycket. Wille rider jag mycket på banan nu och även för en tränare. Han är pigg och alert. Han har nu börjat förstå galopp skänkeln.