25. aug, 2014

Premiering i Norra Ljunga 23 aug.

Premiering i Norra Ljunga 23 aug.
I år var det Waltz tur att få visa upp sig på en premiering
Eftersom han var hingst förra sommaren visade vi inte honom då han var på hingstbete.
Fredagen bestod av tvättning av häst och att lasta i allt som skulle med. Har lärt oss genom åren att det är skönt att allt är inpackat på kvällen det är så lätt att glömma något på morgonen.
Sagt och gjort kl ringde 5.30 som vanligt så lagom trött steg vi upp och tog in Waltz som fick gå ute med täcke med de andra hästarna på natten. Lite finputsning och fett på hovarna. Frukost och matsäck och sen in med Waltz i transporten. 7.15 åkte vi och i Jönköping mötte vi regnet.
Men regnkläderna var med och många ombyten. Väl där så tänkte jag inte på regnet för det var många fina hästar att titta på. Waltz var otroligt lugn och stod mest och tittade. Vi körde honom med kälke för distriktets 2 årskörning och det gjorde han lika bra som hemma. När jag visade honom så gjorde han sitt allra bästa. Trötta och nöjda över vår coola häst for vi sen hem.
När jag sen stod i köket för att fixa lite mat kom Håkan in med leende på läpparna! Kom ut ska du få se och jag skyndade efter och där i trädgården satt vår höna jag saknat i ett par veckor med en hel hög kycklingar 13 närmare bestämt. Så nu har jag en riktig hönsmamma.